Få trænet igennem på en romaskine

Savner du også fitnesscenteret? nu kan du få fitnesscenteret hjem til dig selv!

Du kan nemlig via den fantastiske hjemmeside Nettofitness.dk bestille dit yndlingsudstyr eller træningsmaskine til hjemmet. Så kan du nemlig træne derhjemme uden at savne dit fitness abonnement. Her kan du bl.a. købe romaskiner, løbebånd og meget andet. Du kan f.eks. læs mere om TP900 lige her som er en effektiv romaskine. Der virkelig kan noget. Med denne maskine får du muligheden for at træne hele kroppen og det er altså dermed det perfekte motionsredskeb til dig som elsker en god og intensiv træning af hele kroppen. Jeg lover, at du får sved på kroppen og din puls op. 

En romaskine er genialt, hvis man gerne vil have ét redskab derhjemme til at træne hele kroppen. Så man ikke behøver at tage ud og købe en masse forskellige træningsredskaber. Du får både muligheden for at træne styrke, udholdenhed og konditionstræne med samme maskine. De fleste romaskiner har en træningscomputer med spændende og sjove træningsprogrammer, der kan hjælpe dig med at holde motivationen mens du kommer i dit livs form. Whats not to like? Derudover kan du ro foran fjernsynet eller mens ungerne leger. Hvilket gør det til en fleksibel træningsform i en travl hverdag. 

Overvej hvilken maskine du skal have. For der findes nemlig forskellige modstandstyper på en romaskine. Der er bl.a. både magnetmodstand, luftmodstand og vandmodstand. Romaskiner med vandmodstand er dyrere end de to andre og er primært til en professionel roer. Med magnetisk modstand, er det muligt at justere modstanden. Det er en stor fordel, da det gør romaskinen til et motionsredskab for hele familien og ikke kun til dig selv. Dog skal man være opmærksom på at modstanden er konstant. Med luftmodstand opstår modstanden ved hjælp af de rotor blade, der sidder monteret på svinghjulet. Jo hurtigere svinghjulet roterer,  jo mere modstand kommer der. 

Gå efter en maskine der både måler: 

  • Tid
  • Hastighed
  • Distance
  • Antal tag
  • Kalorieforbrug
  • Indeholder træningsprogrammer.
  • Er robust

Du kan finde en masse modeller via Nettofitness.dk og se mere omkring udvalget. Det er vigtigt at man vælger den rette maskine til både sit eget behov, men også til familiens hvis i altså skal bruge maskinen allesammen. Så sæt jer ned og kig på hele udvalget. Se hvad hver maskine tilbyder og læs evt. hvis der er nogle anmeldelser omkring produkterne, så i ender ud med det rette produkt til hele familien. 

Rigtig god træning. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen