Din bolig afspejler din personlighed

Kender du det, at du kommer hjem til nogen, som du har mødt, men ikke været hjemme hos endnu og når du ser deres hjem, tænker du enten at det er lige som du havde forestillet dig eller det er ikke som du havde forestillet dig. Ud fra vedkommendes personlighed havde du måske bevidst eller ubevidst forestillet dig noget andet. Farverne er ikke som du havde forestillet dig, udtrykket er anderledes end du havde forventet, stilen er lidt ved siden af, ja, hele indretningen kommer måske bag dig. Du havde forestillet dig noget andet.

Derfor er det vigtigt, at man tænker over hvordan man indrettet sit hjem. Ikke fordi det skal leve op til andre menneskers forventninger og dømmekraft, men fordi man ofte tit selv ved, hvis man har et hjem, som man er glad for og stolt af og elsker hver kvadratmeter af, eller om ens hjem i virkeligheden slet ikke afspejler den man er og ens personlighed.

Døre har også et formål

For eksempel er det utroligt, hvor stor en forskel døre kan gøre i et hjem og hvor stor betydning det har for hjemmets samlede udtryk. Grimme døre er forstyrrende at se på og hvis dørene slet ikke passer ind i for eksempel stuens eller spisestuens øvrige arrangement, så er det bare så ærgerligt. Har du overvejet franske døre til dit hjem? Det giver et fedt udtryk og åbner op for rummene.

De kan enten fås enkeltvis eller som dobbeltdøre og det kan være døre man åbner, eller døre der slides til siden og følger væggene når de er åbne. Vinduerne giver også langt mere lys i hele huset og man føler også at huset bliver forbundet på en bedre måde, med franske døre.

Lys og liv

Fordi de franske døre ofte har fyldninger af glas, så lukkes der mere lys ind i dit hjem. Uanset om du har et klassisk hjem eller dit hjem har et mere traditionelt udseende, så kan franske døre sagtens være et match til dit hjem.

Du kan enten få den franske dør med sprosser, det er den lidt mere traditionelle model, eller du kan få det med en stor glasflade, der giver et andet udtryk. Det giver mere lys og liv i din bolig med franske døre og du kan roligt eksperimentere med det i flere forskellige rum i din bolig. Det kan også bruges i forhold til din entre, som også ser godt ud.

Læs også Gode grunde til at vælge franske døre i dit hjem hos dk-onlinebyggecenter.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen