6 typer af professionel massage i Randers

Massage forbinder de fleste med ro og velvære – og med god grund. De fleste vælger det til for at spænde af i musklerne og opleve et øjebliks indre ro. Professionel massør i Randers er en mulighed, og hos Zency.dk kan du få seks forskellige typer af massage. Du kan læse om dem herunder:

1. Sportsmassage

Sportsmassage henvender sig til alle, både amatører og professionelle, der dyrker sport på forskellige niveauer. Med sportsmassage kan du få effektiv massage på områder, der er ømme, eller hvor du har skader. Massage kan også virke forebyggende, og du kan derfor med fordel prioritere sportsmassage i lige så høj grad, og lige så ofte, som du gør med din sport.

2. Gravidmassage

Gravidmassage er en god idé til at skabe en behagelig følelse i kroppen. Det giver sig selv, at en graviditet er hårdt og belastende for kroppen. Derfor kan gravidmassage være en god idé, for at få kroppen til at slappe af. Hvis du har smerter eller gener i forbindelse med din graviditet, er det naturligvis også oplagt at få massage på de områder, hvor du har behov for at få løsnet op.

3. Fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage er til dig, der virkelig skal have arbejdet med musklerne. Går du rundt og er anspændt i led og muskler? Så bør du overveje denne form for massage, der kan få dig til at løsne op, og som går ind og arbejder effektivt på de forskellige muskel- og ledområder.

4. Oliemassage

Oliemassage er en helkropsmassage, den eneste af sin slags. Her anvendes en 100% vegetabilsk og bæredygtig massageolie, som er med til at skabe den gode oplevelse med en afstressende effekt. Denne massage er altså pleje både for din krop og din sjæl.

5. Deep tissue massage

Deep tissue massage går ind og arbejder muskulært med dine forskellige muskelgrupper. Det er derfor oplagt at vælge denne form for massage, hvis du har smerter i fx hovedet, nakken eller skuldrene på grund af anspændthed. Denne form for massage går grundigt i dybden, mere end de andre former for massage, og derfor bliver der arbejdet dybere i de forskellige muskellag.

6. Wellness massage

Ren wellness er dejligt for de fleste, og en wellness massage er oplagt til dig, der ønsker en massage, hvor du ikke behøver at frygte, om det gør ondt. Her vil du få en massage der fungerer afstressende og afslappende, og blot befinde dig i øjeblikkets afslapning og ro væk fra den travle hverdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen