Hvad er CBD olie? Og hvad kan det hjælpe i mod?

CBD er en forkortelse for cannabidiol, der findes i cannabisplanten. Olien indeholder herudover bl.a. OMEGA 3, 6 og 9, samt mineraler og vitaminer. En lang række test og studier påviser gode resultater med CBD, i forhold til vores helbred. Ligeledes melder millioner af brugere verden over, om positive oplevelser. ”Vi oplever en kæmpe efterspørgsel og vores kunder vender retur og beretter om stor effekt på alt fra gigt, angst til stress, Sklerose og hudproblemer.” Fortæller Christian Sørensen fra Cannaone.dk til Helseboost.

Hvordan virker CBD?

Ved hjælp af neuroner interagerer CBD med den din krop gennem det endocannabinoide system. Det endocannabinoide system er det system, der er ansvarlig for at regulere balancen i din krops immunforsvar. Her sørger systemet for at skabe kommunikationen mellem din krops celler og påvirker således dit stofskifte, herunder også din appetit, sult og din fordøjelse. Derudover påvirker systemet din hukommelse, din søvn, dit immunforsvar og ikke mindst din evne til at føle smerte. 

Kan dyr også få nytte af CBD

Ja, der er gode erfaring med at bruge CBD til f.eks. hunde og katte. Bl.a. til behandling af separationsangst og aggressiv opførsel, samt Hofteledsdysplasi.

Kan man blive skæv af CBD?

Mange er nervøse for at de bliver skæve eller høje af CBD. Men CBD er ikke et psykoaktivt (euforiserende) stof og du bliver ikke høj eller skæv. Og kan f.eks. køre bil uden problemer.

Hvordan kommer du i gang?

Vi reagerer meget forskelligt som mennesker på CBD, men langt de fleste opnår gode resultater. Hvis du er interesseret, kan du finde flere oplysninger og bestille CBD hos danskejet Cannaone, som er en af førende og billigste udbydere på marked her på:  https://cannaone.dk. Pt. Kan CBD ikke købes i Danmark.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen