Hvis du går efter klasse og kvalitet er Panerai det rigtige ur for dig

Indholdsfortegnelse

Hvis du går efter klasse og kvalitet er Panerai det rigtige ur for dig. Panerai er et schweizisk-italiensk mærke, der tog sin begyndelse for lang tid siden. Vi skal helt tilbage til det 19. århundrede, da den unge Stifter Giovanni Panerai gik efter sin drøm og åbnede et lille urmageri i byen Firenze, som er en af Italiens lækre byer. Hans kompetencer og flid gjorde at han forholdsvis hurtigt får succes med de ure han laver i sit urmageri og blev kendt for at være ekstremt dygtig, og netop derfor starter han faktisk på et senere tidspunkt en skole for urmagere i selvsamme by, nemlig Firenze.

Nogle gange er der folk der hurtigt får meget succes, og det er historien om Giovanni Panerai, som startede i det små og som i dag er blevet til et stort og anerkendt brand på det globale marked og som også er kendt for at være et af de største brands indenfor ure i dag, også selvom det er et kæmpe marked. Kort sagt kan man sige om Panerai at det er både luksuriøse og eksklusive ure og som ikke kun har procuceret ur til den italienske befolkning men også har været leverandør til det italienske militær.

På trods af sine italienske rødder, har Panerai i dag hovedsæde i Geneve, som jo er hovedstaden for verdens største brands inden for ure. Så det ville ikke være helt forkert at sige, at det er et ur der har italiensk temperament og schweizisk kvalitet. Det, der kendetegner Panerai er det flotte design, og man kan se at modellerne er delt op i forskellige stilarter, fire linjer, der hver især bærer præg af Panerai og hans værdier.  

De 4 kategorier

De 4 kategorier og linjer kan beskrives som følgende: Historic, som trækker referencer til brandets historie, Cotemporary som trækker referencer til det moderne, Manifattura som handler om både trends og det originale og sidst men ikke mindst Special Editions som er brandets meget særlige og unikke produktion af ure, som kun få kan få fingrene i.

Ligesom alle andre store brands inden for ure, så er både design, kvalitet og æstetik og når man bevæger sig i eliten af ure og man er et verdenskendt brand, så er det noget af det, man ikke kan ’gå ned på’. Produktionen startede i Italien men er nu i Schweiz, som er ure mekka’et i verden. Køb et af disse ur og glæd dig resten af dine dage.

Læs også Sådan finder du de bedste luksusure hos moeblomania.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen