Undgå tørhed med glidecreme

Mange danske kvinder kæmper med tørhed i skeden. Det kan være forårsaget af mange ting, men i de fleste tilfælde er det forholdsvis nemt at løse. Det eneste, det kræver er, at du bruger glidecreme. Du kan enten påføre det inde i skeden før samlejet, ved skedeindgangen, eller på din partners penis – det hele resulterer i samme effekt.

Glidecreme findes dog i mange varianter. Desværre er det ikke det hele, der er lige godt. Hvis du skal købe glidecreme, er det derfor vigtigt, at du vælger med omhu. Du skal selvfølgelig sikre, at det ikke er tilsat diverse skadelige tilsætningsstoffer, men også at det er effektivt. Derfor er det en god idé at holde sig til prisvindende glidecreme såsom Aquaglide.

Tørhed i skeden er mere udbredt, end mange forventer

Som angivet herover, er der faktisk mange danske kvinder, der oplever tørhed i skeden. For nogen er det i ny og næ, mens det for andre er et konstant problem. Fælles for de fleste, der oplever det er, at de tror, at de er de eneste, der kæmper med det. Det er dog vigtigt at understrege, at det bestemt ikke er tilfældet.

Det er nemlig mere udbredt, end de fleste tror. Hvis det er noget, som du selv kæmper med, skal du derfor ikke være pinligt berørt over det. Er det noget, du har forsøgt at holde skjul fra din partner e.l.? I så fald er det markant bedre for jer begge, at du er åben og ærlig omkring det – især hvis du har forsøgt at løse det uden hjælpemidler.

I og med, at det er nemt at løse det, da det ikke kræver andet, end at glidecreme tages i brug, er der ikke nogen grund til at gøre problemet større. Du kan være helt sikker på, at din partner vil være forstående overfor det. Oplever du, at det er et meget stort problem, og det ikke kan løses vha. glidecreme, bør du naturligvis søge læge.

Vælg glidecreme uden allergi- og hormonforstyrrende stoffer

Hvis du har i sinde at købe glidecreme, er det uhyre vigtigt, at du sørger for at vælge en glidecreme, der ikke har et indhold af allergi- og hormonforstyrrende stoffer.

I og med, at der er mange glidecremer, der hverken har et indhold af det ene eller det andet, bør det dog ikk være et problem at sikre dette. Især ikke, hvis du holder dig til glidecremer anbefalet af Forbrugerrådet Tænk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen