Sådan får du en lettere hverdag

Indholdsfortegnelse

I dagens Danmark er det blevet væsentligt at leve så sundt som muligt. Det er blevet ekstremt populært at sørge for at man har en sund livsstil. Dette handler i stor grad om den kost man indtager – og selvom man har ambitionerne for at spise sundt og varieret, spiller det ikke altid sammen med vores travle og ofte hektiske hverdag. Man skal have alt til at hænge sammen og når man kommer hjem efter en lang arbejdsdag er prioriteten for mange, ikke at gå i køkkenet.

RetNemt

Det er her at Retnemt kommer ind. Her får du leveret sunde og velsmagende råvarer lige til døren. Du får råvarene leveret en gang om ugen og som om dette ikke skulle være nok så er råvarene delt op i de mængder du skal bruge sammen med en opskrift der passer til de valgte dage.

Som en ekstra bonus kan du selv vælge hvor mange personer du skal have leveret til og vi taler om alt fra en enkelt person og helt op til seks personer. Du får muligheden for at vælge imellem hele 12 forskellige måltidskasser og det er derfor muligt for ALLE og ENHVER at finde en måltidskasse der passer præcis til dine ønsker. 

Nogle af disse måltidkasser er som følgende:

 • Spændende: Det er den kasse der passer perfekt til dig der ikke har noget i mod at gå lidt væk fra de meget klassiske retter.
 • Familie kassen er den kasse der egner sig bedst til børnefamilier. Retterne heri er meget velkendte danske retter som også falder i god jord hos de små. Udover dette tager retterne heri blot omkring 30 minutter at forberede hvilket er altafgørende hvis man har børn.
 • Ved at vælge den Eksotiske kasse får du smage fra hele verdenen. Den er perfekt til dig der ønsker at opleve diverse smagskulturer fra hele verdenen.
 • Den Ekstra Nemme kasse er til dig der har en ekseptionel travl hverdag. Her får du retter hvor tilberedningen ikke tager mere end blot 20 minutter. Her er det du får leveret ofte mere tilberedt end i de andre typer af måltidskasser.
 • Quick er til dig der ønsker at kunne tilberede din aftensmad på blot 15 minutter. Her er retterne tilberedt for dig så det er hurtigt at få gjort klar til servering.
 • Sund kassen passer til dig der gerne vil have en masse grøntsager under dine måltider. Det er til dig der ønsker at tabe dig eller blot at holde den slanke linje.

4 kommentarer

 1. Storm Q.13. november 2020

  Godt gået Sundhedidanmark.dk Det er vel subjektivt?
  De bedste hilsner, Storm Q.

  Svar
 2. Saga B.29. december 2020

  Hey, Sundhedidanmark.dk Jeg er ikke så stor fan af det selv, men konceptet er jeg mega vild med og ved at det er lige noget for en masse af mine bekendte. 😉 Mvh., Saga B.

  Svar
 3. Asger H.28. april 2021

  Hejsa, Sundhedidanmark.dk
  Glemte jer helt, men som altid god læsning – og jeg er tilbage 😉 Mvh.

  Svar
 4. Hannah O.31. januar 2022

  Hej Sundhedidanmark.dk
  I kommer ikke med så mange artikler for tiden?
  Venligste hilsner. Hannah O.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen